Termékcsaládok

további találat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Tudástár

további találat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Tudástár

Bemutatjuk 
a burkolás új korszakát 
a Ceraminnal

Környezetbarát, innovatív és stílusos ásványkompozit burkolatok, a vizes helyiségekbe is.

Találj inspirációt az új otthonodhoz!

Made in Germany

Elkötelezettek vagyunk a minőség és a profizmus mellett annak érdekében, hogy Ön biztosan megtalálja az igényeinek maximálisan megfelelő padlóburkolatot.

Miért válaszd a Ceramin®-t?

környezetbarát és PVC-mentes
100%-ban vízálló és mérettartó
a fa- és kőburkolat szerelmeseinek is
közvetlenül a régi burkolatra is
felújítás bontás és kosz nélkül
előtte utána előtte utána

Ceramin padlót keresel?

Válogass a termékcsaládok között!

Ceramin® ‒ új korszak a burkolásban

A Ceramin® burkolatok új lehetőségeket nyitnak meg azok előtt, akik szeretnék egyedi elképzeléseik szerint kialakítani otthonuk látványvilágát, méghozzá kompromisszumok nélkül. Akár meleg, fahatású felületekre vágysz, akár a kőburkolatok hűvös letisztultságára, a Ceramin®-nal bármely helyiségben 100%-ban vízálló, roppant ellenálló, stílusos és könnyen tisztítható felületet kaphatsz, amely nemcsak mintázatában, de strukturájában is megszólalásig hasonlít a fára, illetve a kőre. 

 

A víznek és nagy hőingadozásoknak is teljes mértékben ellenálló Ceramin® burkolatokkal nemcsak a vizes helyiségekben, de padlófűtés esetén sem kell lemondanod a melegséget sugárzó, fahatású padlóról. Vagy éppen a hidegburkolat látványához ragaszkodsz, de szívesen megkímélnéd magad a bontás és újraburkolás fáradalmaitól? Akkor a Ceramin®-t Neked találták ki, ugyanis a lapokat egyszerűen ráragaszthatod a meglévő burkolatra, tiszta környezetben, zaj, por és sitt nélkül. 

 

A Ceramin® pedig nem csak látványában hozza el a természetet az otthonodba:  a környezetbarát anyag kizárólag természetes, szennyeződésmentes ásványokból áll, és teljes mértékben PVC- és klórmentes. Ebből fakadóan nemcsak az előállítása környezetkímélő, de 100%-ban újrahasznosítható is. 

Ne maradj le semmiről!

Add meg az adataidat, és mi elküldjük a személyre szóló HUBERT Barát kedvezménykártyádat, hogy minél előbb igénybe vehesd a kedvezményeket!
részletek

hubert kartya feliratkozás
Copyright © 2024 Minden jog védve
magic-wandheartfilm-playleafsmileexit-upcross