Termékcsaládok
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Categories
Tudástár
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Categories
Tudástár

Így lehet gyerekjáték a burkolatcsere ‒ Ceramin® akció a hidegburkolatok szerelmeseinek

Meguntad a régi csempét, járólapot, esetleg felújításra szorulnak a burkolt felületek otthon? Ragaszkodsz a jól megszokott hidegburkolatokhoz, de a hideg is kiráz a bontással járó csere gondolatától? Akkor biztosan érdekelni fognak a Classen Ceramin® vízálló padló- és falburkolatai, amelyek nem csak extrém strapabírók és vízállók, de amellett, hogy nem kell lemondanod a hőn áhított látványról, még a felújításból is gyerekjátékot csinálnak. Most kedvezményes áron elérhetőek a Hubertnél!

Felújítás csendben és tisztán

A Classen Ceramin® burkolatainak egyértelmű előnye, hogy aki mellettük dönt, annak nagyon egyszerű dolga lesz a hidegburkolattal ellátott felületek felújítása során, akár a padlón, akár a falon. Az eredeti burkolat elbontása ugyanis felesleges, a 3‒4,5 mm-es vastagságú lapokat egyszerűen rá lehet ragasztani a meglévő felületre. Ehhez mindössze arra van szükség, hogy a felületünk egyenletes és stabil legyen, amit úgy nevezett aljzatkiegyenlítő habarccsal érhetünk el.
A Ceramin termékekkel azonban akár fa hatású felülettel is feldobhatjuk a fürdőszobát vagy a konyhát, köszönhetően a vízálló felső rétegnek, így a lehetőségek tárháza még tovább bővül.

Csempe és járólap vs. Ceramin

Az eredmény tehát egymagas kopásállóságú, víz- és UV-álló, rendkívül könnyen tisztítható, nem utolsósorban pedig kifinomult és stílusos felület. Mindez pedig bontás, por, zaj és egy jókora halom elszállítandó sitt nélkül.

Ezért érdemes a Ceramint választani a hidegburkolat helyett!

a Ceramin természetes
szennyeződésmentes ásványokból áll
teljes mértékben PVC- és klórmentes
100%-ban újrahasznosítható

Ceramin padlót keresel?

Válogass a termékcsaládok között!

Ne maradj le semmiről!

Add meg az adataidat, és mi elküldjük a személyre szóló HUBERT Barát kedvezménykártyádat, hogy minél előbb igénybe vehesd a kedvezményeket!
részletek

Copyright © 2022 Minden jog védve
cross