Termékcsaládok

további találat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Tudástár

további találat

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Tudástár

Magunkról

TÖRTÉNETÜNK

A különböző padlóburkoló anyagokat forgalmazó cégek piacán kezdtük meg a tevékenységünket immár több, mint 25 éve.
A nagy múltnak és széles körű kapcsolatoknak köszönhetően közvetlenül a gyártó cégek a beszállítóink. A Hubert Parketta dinamikus fejlődésének köszönhetően mára Magyarország 3 városában vagyunk jelen üzleteinkkel. A piac igényeihez alkalmazkodva az értékesítésünk legnagyobb hányadát a laminált padló eladása teszi ki. A cég központi telephelyén Veszprémben saját tulajdonú 1200 m2-es bemutatóteremmel illetve egy szintén saját 600 m2-es raktárral rendelkezünk. A piac meghatározó résztvevőjeként az egyik legnagyobb választékkal rendelkezünk. Termékeink pozitívumai a kiemelt minőségük, nagy választékuk, valamint jó ár/érték arányuk.

hitvallásunk

Elkötelezettek vagyunk a minőség és a profizmus mellett annak érdekében, hogy Ön biztosan megtalálja az igényeinek maximálisan megfelelő padlóburkolatot.

minőség és a profizmus

Az épületek padlóburkolata döntően meghatározza a helyiségek stílusát, hangulatát, valamint kifejezik tulajdonosaik egyéniségét. 

Ahhoz, hogy a legmegfelelőbb burkolat kerüljön kiválasztásra, és sokáig okozzon örömet önnek, családjának, barátainak és ügyfeleinek elengedhetetlen a kiválasztást és kivitelezési lehetőségeket magas színvonalon biztosító szakmai háttér és a vásárlási tanácsadók elhivatottsága, segítőkészsége. Ezek a tulajdonságok és képességek nálunk a mindennapi munkavégzés alapfeltételei.

termékpaletta

Elsődlegesen lakásfelújítást vagy építést tervező magánszemélyeknek, a lerakást segítő szakembereknek, valamint nagyobb kivitelező cégeknek szeretnénk értékesíteni termékeinket. Mindezt tesszük úgy, hogy az üzleteinkben dolgozó munkatársainkat folyamatosan képezzük, így minél több hasznos, gyakorlati információval és tanáccsal láthatják el vásárlóinkat.
Vásárlóink teljes körű kiszolgálása érdekében az általunk forgalmazott összes padlóburkolathoz kínálunk termékeket, mely végigkíséri a padlók életét egészen a lerakástól a mindennapos ápolásig.

Beszállítóink

Laminált padlóink egyenesen Németországból, a Classen gyárából érkeznek, kinek széles körű termékpalettájával várjuk Kedves Vásárlóinkat. Classen gyártóval együttműködve egyedi kollekciót állítottunk össze, melynek színei állandóan rendelkezésre állnak. Ezen felül Kaindl lamináld padlók forgalmazásával foglalkozunk. A gyártók innovatív fejlesztései révén vásárlóinknak folyamatosan és naprakészen a legújabb megjelenésű és legmagasabb minőségű termékeket tudjuk biztosítani. A gyártó cégekkel történő szoros együttműködésünknek köszönhetően kiváló ár/érték arányt tudunk biztosítani vásárlóinknak.
Szalagparketta beszállító partnerünk cégünk megalapítása óta a BEFAG. Ez a márkanév Európa-szerte sok szakkereskedő, építő és építtető számára jelenti a tetszetős és megbízható minőségű szalagparkettát. Azok a vásárlóink, akik a klasszikus svédpadlókat kedvelik az Edelholz Faipari Kft termékei közül választhatnak. Az Edelholz Faipari Kft a Magyarországon megtermett tölgy és kőris faanyagot dolgozza fel, a vevőigények teljes körű kielégítésére koncentrálva.

Vállalatunk termékkínálatában továbbra is jelen van a hagyományos irányvonal képviselője a csaphornyos parketta. A Császár Műhely szakértelmének és technikai hátterének köszönhetően ezt a terméket is magas színvonalon és az egyedi igények kielégítésére fókuszálva tudjuk kínálni. Az egzotikus padlóburkolatok iránt érdeklődő ügyfeleink számára remek választás lehet a Exotic World beszállító partnerünk által forgalmazott fonott bambusz padló. Azok a vásárlóink, akik az élő természet védelmét maximálisan szem előtt tartják ám mégis természetes padlóburkolatot szeretnének lakásukba, a Laurum Kft által kínált több, mint nyolcvan féle WICANDERS parafa burkolat közül választhatnak
Cégünk sajátossága, hogy laminált padlókból átlagosan 70 ezer m2 állandó raktárkészletet tartunk.

Ne maradj le semmiről!

Add meg az adataidat, és mi elküldjük a személyre szóló HUBERT Barát kedvezménykártyádat, hogy minél előbb igénybe vehesd a kedvezményeket!
részletek

hubert kartya feliratkozás
Copyright © 2024 Minden jog védve
crossarrow-right-circle